ISTANBUL LEUVEN

ISTANBUL LEUVEN Turkish kebabs and grills

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 396 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Istanbul Leuven. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2022 om 21:51 beetje teveel vlees, mag met meer groenten. snel bezorgd en nog warm
13 mrt 2022 om 16:11 Vlees was heel taai en hard Weinig saus en slappe friet op kapsalon
5 mrt 2022 om 13:45 Over het algemeen heel lekker. Gisteren waren ze vergeten de frieten te bakken denk ik ! De schotels waren zoals altijd top! De bezorgkost is 1€ duurder als je per computer besteld, waarom?
25 feb 2022 om 22:16 Niet lekker en niet de juiste dranken geleverd .
9 jan 2022 om 21:00 Lekker eten, vers, normale leveringstijd. Toch zullen wij niet meer bestellen. In maart 2021 was de bezorgkost 1,50 euro. Elke twee maanden is er een euro bijgekomen. Januari 2022 is de kost 5,59 euro. Jammer, maar hier stopt het voor ons.
8 jan 2022 om 23:04 C’était top
28 nov 2021 om 16:30 Bestelling fout en onvolledig geleverd. Jammer, want het eten was nochtans goed.
12 nov 2021 om 21:00 durum kwam zonder saus en frieten doner kwam zonder kip, frieten en pepers. normaal zijn de bestellingen wel correct, deze keer niet.
20 okt 2021 om 14:56 Een van de drie bestelde gerechten was fout. Net dat van de jongste, die het foutief geleverde niet lustte. Heel jammer dat een jongetje zo ontgoocheld was
19 okt 2021 om 17:41 Fanta besteld cola gekregen in de plaats, ik drink dit totaal niet graag !! Extra saus besteld niet ontvangen. Ik bestel er nooit meer! Of ze vergeten je drank of ze brengen verkeerde drank.
19 sep 2021 om 21:59 Eten meer dan een uur te laat. Mitraillette letterlijk zwartgebakken (foto’s genomen), frit special was zwak en klein, kapsalon ondermatig… als we 4 eur levering betalen dan is dit zwaar gebuisd!
5 sep 2021 om 3:00 Bezorging alles verliep goed , Istanbul heeft 1 fanta bezorgd ik had 2 besteld we waren met 2 wel jammer !! Mijn man en ik moesten samen drinken